Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Behandelingen »Amrlift » OP-Verloop

Armlift - OP-Verloop

Voorjaar, zomer….. T-shirt, blouse of zwempak. Welke vrouw zou zich geen mooie armen wensen? Vaak is een armlift de enige uitweg.

Ten gevolge van een belangrijke vermagering of van het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid af. Dit leidt tot overschot aan huid en onderhuidweefsel, vooral aan de binnenzijde van de bovenarmen en de bovenbenen. Een vetafzuiging alleen is in zo’n geval niet genoeg, omdat de huid vanwege de verminderde elasticiteit zich niet meer aanpast. Ter verbetering van het contour van de bovenarmen kan een liposuctie in de randgebieden helpen.

 

Doel van de ingreep: Het doel van de ingreep is het beste chirurgische succes met zo weinig mogelijk zichtbare littekens.
Operatie: Voor de ingreep wordt aan de binnenzijde van de armen, van elleboog tot okselholte, het verloop van de insnijding aangetekend. De overtollige huid wordt onder algehele narcose verwijderd. Kleinere correcties met weinig overtollige huid kunnen eventueel ook onder plaatselijke verdoving worden verricht. De sneden worden met fijne oplosbare draadjes gehecht. Er worden draines aangebracht om de secreten af te voeren. Om druk uit te oefenen wordt er een elastisch verband aangebracht.
Kliniekverblijf 1 - 2 dagen
Aard van verdoving Algehele narcose
Na de ingreep: De drains worden 2 - 3 dagen na de ingreep verwijderd. Gedurende 3 - 4 weken zou een drukverband moeten worden gedragen. 12 - 14 dagen na de ingreep zou de huisarts de wondgenezing moeten controleren. Gedurende 6 - 8 weken dient een te grote belasting van de armen bij sport of huishoudelijke werkzaamheden te worden vermeden.
Risico's: Absolute garantie kan door geen enkele arts worden gegeven. Bij elke operatie zijn risico's van algemene aard aanwezig, zoals trombose of embolie, maar dankzij de vooruitgang van de heelkunde doen zich deze zelden voor, omdat de bewegingsvrijheid na de ingreep niet wordt beperkt. Over het algemeen vormt zich een onopvallend litteken. Bij uitdrukkelijk aanwezige en grotere littekens kan later een verdere correctie noodzakelijk zijn.

OP Verloop | Commentaar | Tarieven


Heeft U vragen of aanbevelingen, neemt U dan svp contact met ons op!

Algemene informatie
OP-verloop
Commentaar
Tarieven

  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.