Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Behandelingen » Lidversteviging / lidcorrectie » Verloop

Lidversteviging / lidcorrectie » Verloop

Operatie: De ingreep wordt verricht onder plaatselijke verdoving in de kliniek. Voor de ingreep wordt op de huid aangetekend welk deel van de huid verwijderd dient te worden en de arts tekent ook het verloop van de insnede aan. De insnede verloopt parallel aan de ooglidkanten en zoveel mogelijk in de plooi van het ooglid. Het teveel aan huid en het daaronder liggende vetweefsel wordt verwijderd. Ook het spierweefsel kan strakgetrokken en op een niewe positie geplaatst worden. De wondranden worden met hele fijne draadjes gehecht. De operatie kan ambulant verricht worden. Het is echter aan te raden, 3 – 4 uur na de operatie in de kliniek uit te rusten.
Na de ingreep: Ter bescherming van de wond wordt een tape-pleister aangebracht. De boven- resp. onderoogleden worden gekoeld om zwellingen te voorkomen. De eerste dagen na de ingreep moet lichamelijke inspanning worden vermeden. De eerste dagen na de ingreep kunnen eventuele bloeduitstortingen of ongelijkmatige zwellingen aan de oogleden optreden. Wees niet ongerust als U Uw oogleden in de eerste 3 dagen niet geheel kunt sluiten. 7-8 dagen na de ingreep worden de hechtingen (door de huisarts) verwijderd. Meestal wordt er na de ingreep een zonnebril gedragen. Het definitieve resultaat laat zich na 2-3 maanden beoordelen.
Narcose: plaatselijke verdoving
duur van de operatie: 1 - 2 uur
Operatielittekens: Opvallende littekens komen zeer zelden voor.
kliniekverblijf: ambulant
Genezingsfase: Grotere nabloedingen komen zeer zelden voor. Kleinere bloeduitstortingen verdwijnen na 1-2 weken. Na het verwijderen van de hechtingen kan er weer make-up gebruikt worden.
Risico’s: Dankzij de moderne heelkunde komen algemene complicaties zoals verwonding van het hoornvlies, pigmentstoringen of verhoging van de oogdruk minder vaak voor. Mogelijke complicaties kunnen met name dan optreden als er te veel aan huid wordt verwijderd of door het trekken van het litteken - dit kan tot gevolg hebben, dat het bovenooglid niet meer goed kan sluiten. In zo’n geval is een nieuwe operatie onvermijdelijk.
OP-Verloop | Commentaar | Tarieven


Bent U geintereseerd in een ooglidcorrectie, neemt U dan s.v.p. vrijblijvend contact met ons op!

Augenkorrektur
OP-verloop
Patientenkommentare
Tarieven

  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.