Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Behandelingen »Neuscorrectie » OP Verloop

Neuscorrectie - OP Verloop

Veranderingen in het gelaat, welke door een correctie kunnen worden aangebracht, zijn enorm. Omdat de neus sterk bepalend is voor het gelaat van een mens, behoort de neuscorrectie tot de meest uitgevoerde esthetisch-plastische ingrepen. Als de vorm van Uw neus U stoort of een verborgen tussenwand het door de neus ademen bemoeilijkt, is een vormverandering van de neus door een operatie de einige uitweg. Omdat de neus vaak al van kinds af aan als storend wordt ervaren, gelden een goede psychische toestand, een reele verwachting van de patiŽnt en de kwalificatie en ervaringen van de arts als voorwaarden voor een succesvolle neuscorrectie.

Hoogwaardige neuscorrecties worden tegen aantrekkelijke tarieven in onze tsjechische partnerkliniek aangeboden.

 


Doel van de ingreep Als de vorm van Uw neus U stoort of een verbrogen tussenwand het door de neus ademen bemoeilijkt, is een vormverandering van de neus door een operatie de einige uitweg. Hierdoor kunt U Uw uiterlijk en Uw zelfbewustzijn verbeteren. Uit een zeer grote neus kan echter geen zeer kleine neus gevormd worden, omdat de elasticiteit van de huid beperkt is.
Voor de ingreep

Om te kunnen beoordelen of de operatiewens reëel is, is het aan te raden eerst 2 uitslaggevende foto’s (profiel en van voren) aan ons te doen toekomen. Natuurlijk vervangt dit niet het consult met de arts.

Operatie Juist bij een inpreep aan de neus is een grote ervaring van de arts vereist. Tijdens het consult voor de ingreep worden het doel, de methode en de risico’s van de ingreep toegelicht.
De ingreep wordt zowel door de neusgaten als ook door de mond uitgevoerd.
Krommingen worden rechtgezet, overtollige bot- en kraakbeendelen worden verwijderd en waar nodig wordt de neus door kraakbeen- of botimplantaten opgevuld.
In het geval van neusvervorming ten gevolge van een lip-, kaak of gehemeltespleet zijn eventueel ook insnijdingen noodzakelijk.
Meestal wordt de neus na de operatie met inwendige tompons verzorgt en door een uitwendig verband (gips, kunststof of metaal) in haar nieuwe vorm gespalkt.
Narcose Veranderingen van het kraakbeen worden meestal onder plaatselijke narcose uitgevoerd en veranderingen van de botstructuur worden onder algehele narcose uitgevoerd.
Kliniekverblijf 1 – 2 dagen na de operatie
Na de ingreep In het gebied van de oogleden en wangen doen zich regelmatig lichtere of sterkere zwellingen voor, eventueel zwellingen met bloeduitstortingen.   Om zwellingen tegen te gaan worden er koude kompressen gebruikt. 1-2 dagen na de ingreep worden de neustampons verwijderd. De neus is nog ongeveer 12 – 14 dagen na verwijdering van het gipsspalkje gezwollen.
De neus bereikt de gewenste vorm pas na ruim een half jaar.
Een mogelijk onaangenaam gevoel aan de neus en bovenlip zal wegtrekken.
Doordat het slijmvlies de neiging heeft tot korstvorming en door de zwellingen kann het door de neus ademen na de ingreep eerst iets moeilijker zijn.
Operatielittekens Ingrepen aan de neus worden over het algemeen in de inwendige neusdelen uitgevoerd, zodat er geen zichtbare littekens blijven.
Herstelfase Ca.  14 dagen na de ingreep en de verwijdering van het gipsspalkje kunnen alle activiteiten worden hervat, zowel werk- als sociale.
Vooruitzicht op resultaat Over het algemeen kann door de ingreep de buitenvorm van de neus esthetisch goed gecorrigeerd worden. Uit een zeer grote neus kan echter geen zeer kleine neus gevormd worden, omdat de elasticiteit van de huid beperkt is.  Bijzondere moeilijkheden kunnen zich bij scheefstaande neuzen voordoen, omdat die ertoe neigen na de ingreep weer in hun oude positie terug te keren. Een garantie, dat het beoogde resultaat na de ingreep wordt bereikt, kann echter niet gegeven worden.

OP Verloop
| Commentaar | Tarieven

Bent U geintereseerd in een neuscorrectie, neemt U dan s.v.p. vrijblijvend contact met ons op!

Algemene informatie
OP-verloop
Commentaar
Tarieven

  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.