Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Contact » Wij over ons

CZ-Wellmed - Wij over ons

Waar U bij ons op kunt rekenen!

Uit ervaring weet ik dat schoonheidsoperaties met veel hoop en vreugde maar ook met angsten en vooroordelen zijn verbonden. De fundamentele basis van mijn filosofie en mijn succes is uitgebreide informatie en een sensibele en uitvoerige consultatie.

Natalie Plitt CZ-Wellmed
Natalie Plitt

Ik zal U voor en na de ingreep adviseren, geef U eventuele referenties van onze patiŽnten, zal U bij de voorbereiding van de reis en hotelreservering ondersteunen en maak de afspraken voor het consult en de operatie. Graag neem ik tijd voor U. Daarbij ga ik op Uw persoonlijke vragen in en zal aan Uw wensen en voorstellingen mijn volle aandacht schenken. U zult ook de grenzen van de schoonheidschirurgie leren kennen. Mijn doel is U op al Uw vragen met betrekking tot de gewenste ingreep vooraf competent en vertrouwelijk antwoord te geven en de planning en organisatie van Uw verblijf naar Uw persoonlijke behoefte te verzorgen. Ik zal ook na de ingreep een aanspreekpartner voor U zijn. Op basis van mijn ervaringen kan ik op veel vragen antwoord geven en ik toon begrip voor eventuele twijfels en angsten.

 

Samen met dr. Kufa, dr. Padera en met mijn persoonlijke ervaringen vanaf 2001 kan ik U competent, neutraal en uitgebreid adviseren. Vooraf heb ik mij overtuigd van de kwalificaties en de resultaten van de artsen van CZ-Wellmed. En tevens heb ik de werkstandaard, omgeving en raamvoorwaarden in de kliniek getest. Tijdens regelmatige ontmoetingen word ik door dr. Kufa en dr. Padera op het medisch gebied geschoold. Profiteert U van mijn ervaringen en onderzoek.

Mijn activiteiten richten zich naar het volgende principe:

Ik met mijn Service en de gecontractueerde artsen van CZ-Wellmed zijn pas dan tevreden als onze patiënten tevreden zijn.

 

Waar kunt u bij ons op rekenen!

Uit ervaring weten wij dat schoonheidsoperaties onlosmakelijk verbonden zijn met veel hoop en blijdschap maar ook met angst en vooroordelen. De basis van onze filosofie van ons succes ligt in goede en eerlijke informatievoorziening, inlevingsvermogen en een uitgebreid consult. Wij zullen u voor en na de ingreep adviseren en ter zijde staan, brengen u (indien gewenst) in contact met referenties/voormalige patiënten, zijn u bij de keuze van behandelend arts als bij de voorbereiding van uw reis behulpzaam en maken de consult- en behandelings-afspraken. Graag nemen wij de tijd voor u. Daarbij gaan wij op uw persoonlijke vragen in en zullen aan uw wensen en verwachtingen onze volle aandacht schenken. U zult ook de grenzen van de schoonheidschirurgie leren kennen. Ons doel is u op al uw vragen met betrekking tot de gewenste ingreep vooraf deskundig en vertrouwelijk te antwoorden en de planning en de organisatie van uw verblijf naar uw wensen te ondersteunen. Wij zullen ook na de ingreep uw aanspreekpunt zijn. Op basis van onze ervaringen kunnen wij op veel van uw vragen antwoord geven en wij tonen uiteraard begrip voor uw eventuele twijfels en angsten. Met onze ervaringen vanaf 2001 kunnen wij u vakkundig, objectief en neutraal adviseren. Vooraf hebben wij ons overtuigd van de kwalificaties en de resultaten van de artsen van CZ-Wellmed. En tevens hebben wij hun werkprocedures en staandaarden, de klinische omgeving en de randvoorwaarden in de kliniek getest. Tijdens frequente bezoeken aan onze behandelcentra wordt het team van CZ-Wellmed op medisch gebied voortdurend bijgeschoold. Profiteert u van onze ervaringen en ons onderzoek. Onze activiteiten zijn geënt op het volgende basisprincipe: Dr. Kufa, dr. Padera en wij zijn pas tevreden als onze patiënten tevreden zijn.

Natalie Plitt
 

Wij over ons
vertrouwens garantie
Niuews
Niuewsbrief
Impressum
Disclaimer
Algemene voorwaarden


  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Nieuwsbiref :: Adviseer :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.