Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Behandelingen » Vetafzuiging » OP Verloop

Vetafzuiging - OP-Verloop

Voorbereiding 1-2 weken voor de ingreep dient een gezondheidscheck door uw huisarts te worden gedaan. Een dag voor de ingreep vindt een persoonlijk consult, medisch uitleg over risico's van de ingreep en een onderzoek door de arts plaats, die de geplande ingreep zal uitvoeren. De probleemzones worden besproken en op de dag van de ingreep op de huid afgetekend.
Ingreep

Vůůr de ingreep worden, in overleg met de patiŽnt, de te behandelen gebieden op de huid afgetekend. Een keukenzoutoplossing met bloedstollende substantie, aangepast aan lichaamsvocht wordt in de te behandelen gebieden onder de huid ingebracht. Tijdens de inwerktijd van ongeveer een half uur verdeelt zich de oplossing gelijkmatig in het weefsel. De huid zwelt zichtbaar en geeft een opgeblazen indruk. Deze vloesistof zorgt ervoor dat de vetcellen zich oplossen en vloeibaar worden.

Door de tumescent-techniek wordt de kans op bloedingen en zwellingen na de ingreep enorm verminderd. In de buurt van het te behandelen gebied wordt de huid door een kleine snede van ongeveer 5 milimeter geopend. In deze incisie wordt een 3 milimeter sterke canule onder de huid in het onderhuidsweefsel aangebracht.

De afzuigcanule is via een slang en een spuitschacht aan een vacuŁmpomp aangesloten, die door de onderdruk het vet verwijderd. Voorzichtig wordt de canule met vibratietechniek heen en weer bewogen; dit kan met de hand of mechanisch. Alle te behandelen gebieden worden bereikt. Zenuwen en grote bloedvaten raken niet gewond. Kleine incisies worden na de ingreep meestal met zelfoplossende draadjes gehecht of met een zichzelf oplossende pleister gesloten.

Na de ingreep Na de ingreep draagt u een drukverband/kous ter ondersteuning van het weefsel en tevens om zwellingen en pijn tegen te gaan.
Narcose Bij een afzuigvolume tot 1000 ml en ťťn lichaamszone kan de ingreep onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Liposuctie boven 1000 ml wordt altijd onder algehele narcose uitgevoerd. Bij een algehele narcose is een Anesthesist aanwezig.OP-Verloop | Commentaar | Tarieven

Bent U geintereseerd in een Vetafzuiging,
neemt U dan s.v.p. vrijblijvend contact met ons op!


Algemene informatie
OP-verloop
Commentaar
Tarieven

  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.