Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Behandelingen »Borstvergroting» Verloop

Borstvergroting OP-Verloop

Operatie: De snedes worden voor het inbrengen van de implantaat, afhankelijk van de maat en de vorm van de borst, of in de okselholte danwel in de plooi van de borst, of onder dwz. door de tepel gemaakt. Bij de keuze van de snede speelt het volume, het type, de vulling van de implantaat en de grootte van de tepels een rol. Bij de snede in de okselholte blijft de borst littekenvrij; bij de tepelsnee kan naar hoedanigheid een zeer goed resultaat behaald worden, waarbij de tepel welliswaar een klein, maar een zeer onopvallend litteken vertoont.
Plaatsing van de implantaten: Verschilt afhankelijk van de vorm en eigenschappen van de borst, op de borstspier of onder de borstspier.
Kliniekverblijf: 1 - 2 dagen.
Na de ingeep: voor deze operatie worden hechtingen gebruikt, welke vanzelf oplossen. Het is aan te raden het genezingsproes 10-12 dagen na de operatie door een arts te laten controleren.
Risico's: Zoals bij elke operatie kunnen zich in uitzonderlijke gevallen infecties van de wonden of bloedstolsel voordoen. Om dit te voorkomen, krijgt U een bloedverdunnende medicatie en antibiotica. De meest voorkomende complicatie is de kapselfibrose. In dit geval is het noodzakelijk, de implantaat te vervangen. Deze complicatie komt in de laatste jaren echter minder vaak voor.
Houdbaarheid van de implantaten: Minstens 10-15 jaar. Als de implantaten door het lichaam goed aangenomen worden, is het naar de opinie van veel artsen ook later niet noodzakelijk de implantaten te vervangen. Voorwaarde is in dat geval een jaarlijks onderzoek uit voorzorg.

OP-Verloop| Commentaar | Tarieven borstvergroting


Bent U geintereseerd in een borstvergroting,
neemt U dan s.v.p. vrijblijvend contact met ons op!

Augenkorrektur
OP-verloop
Commentaar
Tarieven

  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.