Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Behandelingen » Facelifting » OP-Verloop

Facelifting/ Gelaatscorrectie OP-Verloop

De standaard-facelifting bestaat niet meer. Tegenwoordig beschikken wij over verschillende technieken zoals de klassieke facelifting, endoskopische voorhoofdlift, laser en gebruiken wij verschillende materialen ter opvullen van rimpels middels inspuiting. Deze technieken worden dan afhankelijk van leeftijd en toestand van de huid individueel gekozen en gecombineerd. Bij een grote facelifting volgens de techniek SMAS worden niet alleen de huid, maar ook het daaronder liggende huidweefsel en de spieren strakgetrokken. Afgezakte wenkbrauwen kunnen omhooggetrokken, overaktieve spieren verzwakt, en afgezakt wangvet verwijderd worden. Verandering van de gezichtsuitdrukking en van de mimiek wordt hierbij vermeden.
 
Doel van de ingreep: Het natuurlijke proces van het ouder worden brengt meer of minder duidelijke rimpels in het gezicht en aan de hals met zich mee. Door het verwijderen van overtollige huid en raffung van het onderhuidse vetweefsel wordt de gezichtshuid strakgetrokken. Het doel van de ingreep is een jongere en frissere uitstraling. De biologische leeftijd wordt om ongeveer 8-10 jaar ten voordele veranderd.
Operatie: De insnede begint in het gebied van de behaarde slapen, verloopt aan de voorzijde van het oor en buigt achter het oor bogenvormig naar achteren. De gezichtshuid en de halshuid worden van het onderhuidweefsel en spierweefsel losgemaakt. De huid en- [voor de correctie van het gezicht zijn er veel verschillende mogelijkheden en technieken, die naar wens en behoefte toegepast kunnen worden. Veel ingrepen kunnen door gebruik van lasertechniek helemaal worden vermeden. Het belangrijkste doel van facelifting is het bijhouden van de individuele gelaatsuitdrukking bij een afzwakking van de zichtbare leeftijd] -het verslapte onderhuidse weefsels worden in twee lagen in de richting van de insnede strak getrokken (techniek SMAS); de overtollige huid wordt verwijderd. De wondranden worden meestal met heel fijne, verzonken en oplosbare draden gehecht. De voorhoofd kan nog extra verstrakt worden of nog in de operatie inbegrijpen worden ( voorhoofd-wenkbrauwlift). In het geval dat in het gebied van de kin zich meer vet heeft aangezet,, is het zinvol dit ook te verwijderen. In het geval dat facelifting met een ooglidcorrectie gewenst is, zal dit door de arts met de patiŽnt nog extra besproken worden.
Narkose Vollnarkose
OP - Dauer 3-4 Stunden
OP-Risiken

Unter den Patienten gibt es große Unterschiede beim Heilungsprozess. Komplikationen können sein: Nachblutungen, Infektionen, Wundheilungsstörungen, sowie verbreitete Narben.

Na de ingreep: Na de ingreep wordt voor een paar dagen een verband om het hoofd aangelegd. Zwellingen, bloeduitstortingen en een gevoel van spanning achterde oren zullen eein paar dagen na de ingreep afnemen. Al na 10 dagen kan men weer gewoon douchen en make-up gebruiken. 1 week na de operatie worden door de huisarts de hechtingen voor het oor verwijderd, en na 10-12 dagen worden de hechtingen achter het oor verwijderd. Het eindresultaat van de behandeling is na 2-3 maanden te zien.
Klinikaufenthalt 3- 4 dagen
Littekens: Opvallende littekens zijn zeer zeldzaam.
Bent U geintereseerd in een Facelifting,
neemt U dan s.v.p. vrijblijvend contact met ons op!

Facelifting
OP-verloop
Commentaar
Tarieven

  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.