Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Disclaimer

DisclaimerDisclaimer

1. Akkoordverklaring
Door het bezoeken van www.cz-wellmed.nl of het gebruiken en/of downloaden van informatie, in welke vorm dan ook, van deze website gaat u akkoord met deze website voorwaarden CZ-Wellmed. Indien u de voorwaarden niet aanvaardt, dan dient u deze website niet meer te bezoeken.

2. Wijziging website & voorwaarden

Xellens behoudt zich het recht voor de website voorwaarden CZ-Wellmed op ieder moment en zonder kennisgeving te wijzigen. Dat geldt ook voor de inhoud van de website.

3. Doel website
CZ-Wellmed beoogt met deze website informatie te verstrekken over haar diensten. Deze website geeft geen advies. CZ-Wellmed streeft naar correcte informatievoorziening via deze website, maar garandeert niet dat de geboden informatie geen fouten of omissies bevat en/of up-to-date is.

4. Aansprakelijkheid
CZ-Wellmed sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe en indirecte schade uit welke hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiend uit of verband houdend met het gebruik van de website.

5. Intellectuele eigendom
Op deze website rust auteursrecht, welke volledig juridisch intellectueel eigendom is van CZ-Wellmed. CZ-Wellmed behoudt zich alle rechten voor. Alle informatie, in welke vorm dan ook, wordt beschermd door het auteursrecht, merkenrecht, handels-naamrecht of ander (intellectueel) eigendomsrecht en blijft ten alle tijde eigendom van CZ-Wellmed.

 


Wij over ons
vertrouwens garantie
Niuews
Niuewsbrief
Impressum
Disclaimer
Algemene voorwaarden


  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Nieuwsbiref :: Adviseer :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.